Ο Κασιδιάρης χτύπησε τον Δένδια στη Βουλή

Κάθε προηγούμενο ξεπέρασε ο Ηλίας Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής καθώς χειροδίκησε μέσα στην αίθουσα της Ολομέλειας κατά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ Νίκο Δένδια κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου για τη συμφωνία κυβέρνησης- δανειστών.

Στο εμφανώς προμελετημένο χρυσαυγίτικο επεισόδιο πήραν μέρος σειρά βουλευτών της Χρυσής Αυγής οι οποίοι εκτόξευσαν νερά και απείλησαν τους βουλευτές με αποτέλεσμα να αποβληθεί ο Κασιδιάρης και να διακοπεί για λίγα λεπτά η συνεδρίαση. Ο Κασιδιάρης δεν σταμάτησε εκεί και συνέχισε να υβρίζει στους διαδρόμους της Βουλής προφανώς περήφανος για την προμελετημένη πράξη του.

Παρεμβαίνοντας ο πρόεδρος της επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων Μάκης Μπαλαούρας καταδίκασε την επίθεση και ανακοίνωσε την παραπομπή του Κασιδιάρη στην επιτροπή Δεοντολογίας.

Την επίθεση κατά του βουλευτή της καταδίκασε και η ΝΔ και ζήτησε την αποβολή του συνόλου των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. «Να αποβληθούν όλοι. Όλοι ύβριζαν και ασχημονούσαν» ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ , Μάκης Βορίδης.

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ.Κασιδιάρης δείχνει το βίαιο πρόσωπο της ΧΑ. Υπενθυμίζεται ότι το 2012 είχε χαστουκίσει στον τηλεοπτικό αέρα τη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη και δεν δίστασε να πετάξει ένα ποτήρι με νερό στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου. Η ασυλία του ήρθη, όμως στη συνέχεια το δικαστήριο μετέτρεψε την πράξη από επικίνδυνη σωματική βλάβη, που κατηγορείτο σε απλή, και έπαυσε την ποινική δίωξη.

 

Πηγή:247news

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 18:34

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Μονόωρη στάση εργασίας αυτή την ώρα στο ΡΙΚ
13:30
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
13:04
Ελλάδα: Ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της κόρης της
12:55
Στα 830 ευρώ αυξάνεται ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα
12:39
Επίσκεψη Ερντογάν στις ΗΠΑ τον Μάιο
12:31
Πρόστιμα ύψους 80 χιλιάδων ευρώ σε 40 παρόχους υγείας για καταχρήσεις στο ΓΕΣΥ
12:24
Τμήμα Μετεωρολογίας 2ο Δελτίο Καιρού 29/3/2024
11:59
Σύλληψη δύο προσώπων για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών
11:47
Σε δίωρη στάση εργασίας κατέρχονται οι χαμηλόμισθοι δημόσιοι υπάλληλοι της Ισότητας
11:33
Η Ρωσία επιτέθηκε εναντίον τριών θερμοηλεκτρικών εργοστασίων της Ουκρανίας
11:10
Ελλάδα: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Μιχάλη Χαραλαμπίδη
10:26
Ελλάδα: Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν το πρωί στο Ιόνιο
09:48
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.