Θρίλερ με την εξαφάνιση 4χρονης στην Αθήνα- Διερευνάται υπόθεση αγοραπωλησίας

Σε πλήρη εξέλιξη είναι το θρίλερ με την εξαφάνιση 4χρονης από τη Βουλγαρία, της Αννυς Μπορίσοβα στο κέντρο της Αθήνας. 

Η αστυνομία διερευνά ακόμη και το ενδεχόμενο αγοραπωλησίας του παιδιού.

Οι αστυνομικοί εξ αρχής είχαν θεωρήσει την υπόθεση πολύ περίεργη διότι η μητέρα της αρχικά είχε δηλώσει πως είχε αφήσει το παιδί σε μία φίλη, της οποίας όμως γνώριζε μόνο το μικρό όνομα, προκειμένου να την κρατήσει για όσο εκείνη θα βρισκόταν στη Βουλγαρία, αλλά όταν επέστρεψε τής είπε ότι η μικρή εξαφανίστηκε στις 21 Απριλίου από την περιοχή γύρω από την Ομόνοια.

Ομως, η μητέρα έπεφτε συνεχώς σε αντιφάσεις.

Τελικά, οι αστυνομικοί εντόπισαν χθες και προσήγαγαν τον φερόμενο ως πατέρα της μικρής Αννυς, ο οποίος όμως δεν έχει αναγνωρίσει το παιδί. Πρόκειται για σεσημασμένο για ναρκωτικά άτομο με καταγωγή από τη Βουλγαρία, που είπε στους αστυνομικούς ότι τον τελευταίο καιρό η πρώην σύντροφός του, η μητέρα της μικρής δηλαδή, είχε σχέσεις με κάποιον ηλικιωμένο άνδρα από τη Γερμανία, ο οποίος μάλιστα της έστελνε χρήματα.

«Φοβήθηκα ότι θα πάρει το παιδί και θα φύγει μακριά μου στη Γερμανία», τους είπε . Τελικά, το απόγευμα της Τρίτης άλλαξε την κατάθεσή του και κατά τη διάρκεια της ανάκρισης η γυναίκα που είχε το παιδί είναι η γιαγιά του παιδιού, η μητέρα του πατέρα δηλαδή, εκείνη που τελευταία είδε το παιδί την ημέρα εκείνη. Παράλληλα, διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει η γυναίκα για την οποία έκανε αρχικά λόγο η μητέρα πως είχε αφήσει το παιδί.

Όπως δηλώνει ο 27χρονος, είχε αφήσει το παιδί στη μητέρα του, η οποία το πήγε βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και εκεί το έχασε!

Στην ΓΑΔΑ προσήλθε λίγο αργότερα για να καταθέσει και η μητέρα του 27χρονου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα επιβεβαίωσε ότι όντως πήρε το παιδί για μια βόλτα, όμως το επέστρεψε στο σπίτι λίγη ώρα αργότερα.

Σύνταξη: Νίκος Κέττηρος

Πηγή: iefimerida.gr

 

 

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 04:21

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Περί τα τέλη του 2024 τα αντισταθμιστικά μέτρα για την επιβολή της πράσινης φορολογίας
13:21
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
13:00
Θέατρο αεροπορικών βομβαρδισμών παραμένει η Γάζα
12:52
Επιβραδύνθηκε η περιστροφή της Γης από το λιώσιμο των πάγων
12:33
Μέτρα στήριξης 35,3 εκατομμυρίων ευρώ ανακοίνωσε η κυβέρνηση (Βίντεο)
12:21
Ποινή φυλάκισης 2 ετών σε 25χρονο οδηγό για τροχαίο το 2020
12:13
Σε κρίσιμη κατάσταση το θύμα επίθεσης με μαχαίρι σε τρένο του Λονδίνου
11:45
Δεν παραδέχεται ενοχή ο 44χρονος οδηγός για το τετραπλό τροχαίο
11:30
Τμήμα Μετεωρολόγιας 2ο Δελτίο Καιρού 28/3/2024
11:17
Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προτεραιότητα της κυβέρνησης η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών
10:43
Προβλήματα στην εξεύρεση εξαρτημάτων για τα αυτοκίνητα
10:37
Πρόταση νόμου ΑΚΕΛ για την καθυστέρηση των προϋπολογισμών
09:57
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.