COVID-19: Άλλοι δύο νεκροί στην Ελλάδα - Στα 242 τα θύματα

Δύο ακόμη άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο λόγω της COVID-19, ανεβάζοντας έτσι τον αριθμό των θυμάτων στα 242.

Όπως έγινε γνωστό ένας άνδρας ηλικίας 71 ετών εξέπνευσε στο Γενικό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, ο οποίος νοσηλευόταν από τις 4 Αυγούστου.

Επίσης ένας άνδρας ηλικίας 72 ετών που νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης έχασε τη ζωή του. Ο άνδρας προερχόταν από τον οίκο ευγηρίας στην Αγία Κυριακή και είχε υποκείμενα νοσήματα.

Χαρδαλιάς: Δεν υπάρχει θέμα γενικού lockdown
Στο μεταξύ, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Βήμα της Κυριακής», ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, υπογραμμίζει μεταξύ άλλων ότι «δεν υπάρχει θέμα γενικού lockdown» και διευκρινίζει ότι «είμαστε μακριά ακόμα και από τοπικά lockdown».

Χαρακτηρίζει άστοχες όλες τις αναφορές που γίνονται για lockdown και προσθέτει: «Τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται μια αυξητική τάση των κρουσμάτων κορονοϊού, αλλά είναι πρόωρο - θαρρώ - να μιλήσουμε για δεύτερο κύμα. Τα μέχρι στιγμής δεδομένα μας υπενθυμίζουν ότι χρειάζεται εγρήγορση και επιφυλακή».

Παρέμβαση της Προέδρου της Δημοκρατίας
Στο μεταξύ, με παρέμβασή της μέσω Facebook, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, τονίζει ότι «η αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης δεν εναπόκειται, εντούτοις, μόνο στο Κράτος ή την ατομική ευθύνη. Είναι, πρωτίστως, μια ευθύνη κοινωνική και συλλογική».

Πηγή: Euronews 

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 19:15

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Σήμερα η απάντηση του ελληνικού δικαστηρίου για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη
07:04
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
07:00
6η αγωνιστική πρωταθλήματος Cyta: Απόλλων - ΑΕΖ και Δόξα - Οθέλλος
06:47
Στο στόχαστρο του Ισλαμικού Κράτους οι "σταυροφόροι"
06:44
Αϊτή: Περισσότεροι από χίλιοι φόνοι μέσα σε 2 μήνες
06:19
Σήμερα η απόφαση του ελληνικού δικαστηρίου για την υπόθεση βιασμού 12χρονης στον Κολωνό
06:16
Απορρίφθηκε από την Βουλή η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης για τα Τέμπη
06:02
Προσπάθειες ΗΠΑ για σταθεροποίηση της μεταπολεμικής Λωρίδας της Γάζας
06:00
Βομβαρδισμός Ισραήλ σε Συρία - 36 νεκροί
05:57
Μονόωρη στάση εργασίας σήμερα για το προσωπικό του ΡΙΚ, λόγω μη καταβολής μισθών
05:53
Τμήμα Μετεωρολόγιας 1ο Δελτίο Καιρού 29/3/2024
05:35
28 Μαρτίου
Έκθεση ΟΗΕ: Η διαίρεση της Κύπρου εμποδίζει την απόλαυση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από όλους τους κατοίκους
22:08
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.