Άστεγη με "θεϊκή" φωνή γίνεται viral και συγκινεί...

Τον γύρο του κόσμου κάνει το βίντεο που δείχνει μια γυναίκα άστεγη να τραγουδάει με συγκλονιστικό τρόπο την άρια «O mio bambino caro» από την όπερα του Πουτσίνι.

Τη γυναίκα κατέγραψε με το κινητό του ένας αστυνομικός στο Λος Άντζελες. Πρόκειται για μια 52χρονη τραγουδίστρια του κλασικού τραγουδιού, την Έμιλι Ζαμούρκα, η οποία αρρώστησε, ξόδεψε μεγάλα ποσά στους γιατρούς και τελικά κατέληξε να μείνει άστεγη.

Φίλοι της που την αναγνώρισαν, αποκάλυψαν την περιπέτειά της.. Όπως είπε και η ίδια, το μόνο που της είχε μείνει ήταν ένα βιολί αξίας 10.000 δολαρίων το οποίο της το έκλεψαν.

«Ήταν τα πάντα για μένα! Ήταν το μέσο από το οποίο ζούσα», είπε η ίδια μιλώντας στα αμερικανικά ΜΜΕ που την αναζήτησαν για να πει την ιστορία της.

«Έτσι, έμεινα άστεγη. Δεν μπορούσα να πληρώσω τους λογαριασμούς και το ενοίκιό μου και μου έκαναν έξωση και από τότε ζω στον δρόμο». Τώρα, κοιμάται σε ένα χαρτόκουτο σε ένα πάρκινγκ. «Ξέρω ότι υπάρχουν άνθρωποι που με νοιάζονται αλλά δεν μπορώ να γίνω βάρος σε κανέναν».Η 52χρονη δεν γνώριζε ότι είχε γίνει γνωστή τόσο εντός όσο και εκτός ΗΠΑ παρά μόνο όταν επικοινώνησαν μαζί της φίλοι της. Αυτό που ελπίζει η ίδια είναι μέσα από αυτή την δημοσιότητα να επιστρέψει ξανά στη μουσική της και να αποκτήσει μια στέγη πάνω από το κεφάλι της.

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 01:01

Τελευταιες Ειδησεις

19 Απριλίου
Τουρίστες βρήκαν εκατοντάδες κροτίδες σε σακούλα σκουπιδιών
20:49
Αυξήθηκαν οι νεκροί τρεις μέρες μετά την καταιγίδα
20:42
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν
20:35
Πήτερ Στάνο: Eνδείξεις για αποκλιμάκωση της έντασης Ισραήλ- Ιράν
20:18
Δέκα κράτη συμφωνούν με την Κύπρο για καθεστώς Συρίας
19:29
Δέσμευση χωρών του ΝΑΤΟ για ενίσχυση του Κίεβο
19:26
Επικοινωνία υπουργών εξωτερικών Τουρκίας - Ιράν
19:13
Εντοπίστηκε ο κρατούμενος που είχε αποδράσει από τις κεντρικές
19:07
Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Γάζα
18:52
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
17:42
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση να ενημερωθεί εάν έγινε μεταφορά πυραύλων στο Ισράηλ μέσω Κύπρου
17:37
ΓΓ ΟΗΕ: Καιρός να σταματήσει ο κύκλος των αντιποίνων στη Μέση Ανατολή
17:29
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.