Τραμπ: Μυθοπλασίες οι καταγγελίες ότι είμαι βιαστής

Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ απέρριψε τους ισχυρισμούς γνωστής αρθρογράφου του περιοδικού Elle ότι τη βίασε στα μέσα της δεκαετίας του 1990 σε πολυτελές κατάστημα της Νέας Υόρκης, καταγγέλλοντας ότι πρόκειται για «μυθοπλασία».

Ο Τραμπ τόνισε ότι δεν έχει συναντήσει ποτέ την Ε. Τζιν Κάρολ, ενώ πρόσθεσε ότι το κίνητρό της είναι «να πουλήσει το νέο της βιβλίο».

Η Ε. Τζιν Κάρολ, 75 ετών σήμερα, αφηγήθηκε σε συνέντευξή της που δημοσιεύθηκε χθες Παρασκευή στο περιοδικό «New York» ότι συναντήθηκε κατά τύχη με τον επιχειρηματία, τον οποίο γνώριζε, στην είσοδο του Bergdorf Goodman, στη συνοικία Άπερ Ιστ Σάιντ του Μανχάταν στο τέλος του 1995 ή τις αρχές του 1996.

Αρχικά ο Τραμπ της ζήτησε να τον βοηθήσει να βρει ένα δώρο για μια γυναίκα και εκείνη δέχτηκε, μέχρι που της αποκάλυψε ότι προοριζόταν για την... ίδια.

Ο μελλοντικός πρόεδρος των ΗΠΑ της ζήτησε κατόπιν να δοκιμάσει κάποια εσώρουχα και κατευθύνθηκε μαζί της στα δοκιμαστήρια, κάτι που, όπως λέει η δημοσιογράφος, το εξέλαβε τότε ως «πλάκα». Κλείστηκε μαζί της σε ένα από τα δωμάτια, την αγκάλιασε με δύναμη και την βίασε. Η Τζιν Κάρολ κατάφερε τελικά να του ξεφύγει.

Η διάψευση

«Δεν έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου αυτό το πρόσωπο», απάντησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ σε ανακοίνωσή του. Ωστόσο μία από τις φωτογραφίες που συνοδεύουν το άρθρο του «New York» τον δείχνει να αστειεύεται με την Κάρολ και τον σύζυγό της.

«Προσπαθεί να πουλήσει ένα καινούργιο βιβλίο, αυτό εξηγεί το κίνητρό της. Θα πρέπει να πωλείται στον τομέα της ‘μυθοπλασίας’». Μάλιστα ο κ. Τραμπ κάλεσε όποιον διαθέτει «πληροφορίες ότι το Δημοκρατικό Κόμμα συνεργάζεται με την Κάρολ ή το New York Magazine» να ενημερώσει τον Λευκό Οίκο.

«Ντροπή σε όσους κατασκευάζουν ψευδείς ειδήσεις επιθέσεων προσπαθώντας να κερδίσουν δημοσιότητα για τους ίδιους, ή για να πουλήσουν ένα βιβλίο ή για πολιτικούς λόγους», κατήγγειλε ο αμερικανός πρόεδρος.

Επιτέθηκε μάλιστα στο «New York», περιοδικό «που πεθαίνει» όπως είπε, ότι προσπαθεί «να επιβιώσει δημοσιεύοντας ψευδείς ειδήσεις».

Στη συνέντευξη η κ. Κάρολ εξήγησε ότι δεν κατέθεσε μήνυση σε βάρος του φοβούμενη αντίποινα αλλά μίλησε σε δύο φίλες της, επίσης δημοσιογράφους. Και οι δύο γυναίκες επιβεβαίωσαν στο περιοδικό ότι άκουσαν την ίδια ιστορία. Υπενθύμισε επίσης ότι 15 άλλες γυναίκες έχουν ήδη κατηγορήσει δημοσίως τον Ντόναλντ Τραμπ για σεξουαλική επίθεση, κάτι που ο ίδιος αρνείται.

Εκτός από τη συνέντευξη, η δημοσιογράφος καταθέτει τη μαρτυρία της και σε ένα αυτοβιογραφικό βιβλίο, με τίτλο «Τι μας χρειάζονται οι άνδρες; Μια ταπεινή πρόταση». Στο βιβλίο αυτό αναφέρει και άλλες σεξουαλικές επιθέσεις που έχει δεχτεί στη ζωή της, από άλλους άνδρες.

Πηγή: Skai.gr

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 02:59

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Το ποσό των 140 εκατομμυρίων θα καταβάλει στο κράτος η ΚΕΔΙΠΕΣ
15:16
Το ΔΗΚΟ χαιρετίζει την έγκριση των νέων μέτρων κατά της ακρίβειας
14:54
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο Κίεβο
14:45
Η ΔΗΠΑ χαιρετίζει το νέο πακέτο μέτρων κατά της ακρίβειας
14:40
ΕΔΕΚ: Το τρίτο πακέτο μέτρων προσφέρει σημαντική στήριξη σε ευάλωτες ομάδες
14:22
ΔΗΣΥ: Από τα μέτρα μένουν εκτός ορισμένες κατηγορίες ευάλωτων νοικοκυριών
14:15
Εκπαίδευση Γιατρών στο εξωτερικό για την μεταμοσχευτική ηπατολογία
13:56
Περί τα τέλη του 2024 τα αντισταθμιστικά μέτρα για την επιβολή της πράσινης φορολογίας
13:21
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
13:00
Θέατρο αεροπορικών βομβαρδισμών παραμένει η Γάζα
12:52
Επιβραδύνθηκε η περιστροφή της Γης από το λιώσιμο των πάγων
12:33
Μέτρα στήριξης 35,3 εκατομμυρίων ευρώ ανακοίνωσε η κυβέρνηση (Βίντεο)
12:21
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.