Εκτύπωση αυτής της σελίδας
%PM, %11 %842 %2019 %21:%Φεβ

Ερντογάν: Οθωμανικό χαστούκι στους εχθρούς μας στις 31 Μαρτίου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Οθωμανικό χαστούκι στους εχθρούς του κάλεσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν τον λαό να δώσει το βράδυ της 31ης Μαρτίου στις δημοτικές εκλογές της χώρας.

Σε ομιλία του στην πόλη Σιτζάν, ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι “εκείνοι που εκμεταλλεύονται την οικονομία μας και παίζουν με τις συναλλαγματικές διακυμάνσεις είναι οι ίδιοι που κουβαλάνε νερό στους μύλους εκείνων που επιτίθενται σε αυτή τη χώρα”.

“Ποιος θα δώσει ένα μάθημα σε εκείνους που τολμούν να καρφώσουν ένα μαχαίρι στην πλάτη αυτής της τεράστιας χώρας και αυτού του άγιου έθνους για να κερδίσουν 3 γρόσια και 3 ψήφους παραπάνω; Στις 31 Μαρτίου το βράδυ θα δώσουμε σε όλους αυτούς ένα οθωμανικό χαστούκι; Είμαστε έτοιμοι; Όπως εδώ και 17 χρόνια μεγαλώσαμε τη χώρα μας χέρι χέρι με το έθνος μας και προσφέροντας ακόμη και την καρδιά μας, έτσι και στην πορεία, πρώτα ο Αλλάχ, με τον ίδιο τρόπο θα πετύχουμε τους στόχους μας για το 2023», δήλωσε ο Ταγίπ Ερντογάν.

Νωρίτερα ο Τούρκος Πρόεδρος εγκαινιάζοντας νοσοκομείο στην Άγκυρα είπε ότι ο ίδιος προσωπικά είναι νούμερο ένα εχθρός του τσιγάρου λέγοντας ότι το τσιγάρο αποτελεί αμαρτία. «Όσοι καπνίζουν, τους συμβουλεύω να μη δολοφονούν τη ζωή τους, να μην προσπαθούν να αυτοκτονήσουν. Το τσιγάρο είναι ένα μέσο αυτοκτονίας. Μιλάω ξεκάθαρα. Όπως είπε και η Διεύθυνση Θρησκευτικών υποθέσεων, το κάπνισμα είναι αμαρτία, είναι σπατάλη», είπε ο Τούρκος πρόεδρος. Είπε επίσης ότι πήρε τα πακέτα από τους 2 από τους 4 συνεταίρους του νοσοκομείου και του υποσχέθηκαν ότι δεν θα ξανακαπνίσουν.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταία τροποποίηση στις %PM, %11 %845 %2019 %21:%Φεβ