Ερντογάν:Την απόφαση για την ενταξιακή μας πορεία θα την πάρει η ΕΕ

“Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να ανεχθούμε περισσότερο τη διπλοπρόσωπη στάση της ΕΕ η οποία αψηφεί την περηφάνια της χώρας μας”, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν στο έκτακτο συνέδριο του κόμματός του όπου εκλέγεται σήμερα και πάλι Πρόεδρος του κόμματος έπειτα από 998 μέρες απουσίας.

“Είτε η ΕΕ θα τηρήσει τις υποσχέσεις που μας έδωσε ή ο καθένας θα κάνει αυτό που ξέρει. Η δική μας προτίμηση είναι να συνεχίσουμε το δρόμο της ΕΕ παρόλα όσα έγιναν. Την απόφαση εδώ θα την λάβει η ΕΕ”, ανέφερε.Με 1370 υπογραφές ο Ταγίπ  Ερντογάν προτάθηκε ως ο μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ.“Μάλιστα που είχαμε μείνει;”, είπε ο Ερντογάν στους συνέδρους του κόμματος στην ομιλία του ενώ έστειλε σαφές μήνυμα και στους Γκιουλενιστές λέγοντας πως “είτε είναι ο πατέρας μου, είτε είναι ο γιος μου θα στραφώ εναντίον τους”. Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ακόμη πως η κατάσταση έκτακτης ανάγκης δεν θα αρθεί αν δεν ομαλοποιηθεί η κατάσταση στην Τουρκία. “Είχαμε 249 νεκρούς στο πραξικόπημα και μας ρωτάτε πότε θα αρθεί η κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Δεν θα αρθεί. Μέχρι πότε; Μέχρι να υπάρξει ηρεμία, ευημερία. Τι σας λείπει; Δεν μπορείτε να πάτε στις δουλειές σας; δεν μπορείτε να πάτε στα σχολεία σας; Εμείς όταν ήρθαμε στην εξουσία υπήρχε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Τα εργοστάσια, οι δουλείες ήταν προβληματικές”, είπε. Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ακόμη ότι η ανεργία θα μειωθεί σύντομα σε μονοψήφιο αριθμό.Οι σύνεδροι έφτασαν στο εκλογικό συνέδριο στην Άγκυρα από 81 επαρχίες με 565 λεωφορεία. Δικαίωμα ψήφου έχουν 1470 άτομα . Με τουρκικές σημαίες και σημαίες του ΑΚΡ μπήκαν στην αίθουσα με μουσική του κόμματος φωνάζοντας ‘Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν’. Ο Ταγίπ Ερντογάν δάκρυσε ακούγοντας τα συνθήματα που φώναζαν οι σύνεδροι υπέρ του.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 18:27

Τελευταιες Ειδησεις

23 Απριλίου
Νεκροί μαχητές της Χαμάς από πλήγματα ακριβείας του Ισραηλινού στρατού
18:34
Τίτλοι Ειδήσεων: Τρίτη 23 Απριλίου 2024
18:00
«Χίτλερ της εποχής μας ο Νετανιάχου», επιμένει ο Ερντογάν
17:46
Κατηγορίες εναντίον των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών για την εισαγωγή σκύλων
17:40
Η νεκροτομή δεν αποκάλυψε το φύλο και την ηλικία του πτώματος στην Αγία Θέκλα
17:37
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 23/04/24
16:29
ΑΚΕΛ: Επιβάλλεται η μεταρρύθμιση στο φορολογικό σύστημα
16:18
Άκαρπες οι έρευνες για εντοπισμό του δράστη της απόπειρας φόνου
16:02
Ελεγκτική Υπηρεσία: Να ελεγχτεί η συμπεριφορά της Εφόρου
15:32
Η Υπηρεσία Εσωτερικού Ελέγχου καταγγέλλει τον Γενικό Ελεγκτή
14:55
Δημιουργία συνασπισμού χωρών για το μεταναστευτικό (Βίντεο)
14:22
Απόπειρα φόνου διαπράχθηκε το μεσημέρι στη Λακατάμεια (Βίντεο)
13:05
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.