Νέα συλλογή κοσμημάτων από τη Σερένα Ουίλιαμς προς στήριξη επιχειρήσεων

Δύο ακόμα κομμάτια προστέθηκαν στη συλλογή κοσμημάτων Unstoppable της τενίστριας Σερένα Ουίλιαμς (Serena Williams). Πρόκειται για ένα κολιέ και ένα βραχιόλι, το καθένα με έναν μοναδικό ασημένιο κύκλο κι ένα μικρό διαμάντι.

Σε ανάρτηση της στο Instagram, η Ουίλιαμς μοιράστηκε ότι η συλλογή «αντιπροσωπεύει τη γαλήνη και την ενότητα και υπενθυμίζει ότι η αισιοδοξία και η δύναμή σας είναι ασταμάτητη».

Επίσης, σε δηλώσεις της στο περιοδικό People είπε ότι ο κυκλικός σχεδιασμός ήταν εμπνευσμένος από ένα παρόμοιο μενταγιόν που φορούσε κατά τη διάρκεια της ιστορικής νίκης της το 2015.

«Φορούσα ένα κυκλικό κολιέ όταν κέρδισα και τα τέσσερα Grand Slams στη σειρά», δήλωσε η Σερένα. «Είχα κερδίσει τέσσερα συνεχόμενα φορώντας αυτό το κολιέ. Ήμουν πραγματικά ασταμάτητη».

Η πρώην πρωταθλήτρια του τένις ανακοίνωσε επίσης ότι τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από την πώληση των δύο αυτών κοσμημάτων μέχρι τις 5 Αυγούστου, θα διατεθούν όλα για την ενίσχυση του Ταμείου Βοήθειας Μικρών Επιχειρήσεων του Opportunity Fund, ώστε να υπάρξει άμεση στήριξη για τους αφροαμερικανούς ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων που έχουν πληγεί από την πανδημία του κορωνοϊού.

Επιπλέον, ποσοστό των κερδών από τις πωλήσεις άλλων κομματιών της συλλογής, θα διατεθεί και αυτό στον οργανισμό. «3,3 εκατομμύρια -10%- των μικρών επιχειρήσεων του έθνους βγήκαν εκτός λειτουργίας για πάντα μεταξύ Φεβρουαρίου και Απριλίου», δήλωσε η Luz Urrutia, Διευθύνων Σύμβουλος του Opportunity Fund, σε δελτίο Τύπου. «Αλλά οι επιχειρήσεις των μαύρων υπέστησαν το μεγαλύτερο πλήγμα, με περισσότερο από το 40% αυτών να βάλουν λουκέτο λόγω της οικονομικής κρίσης που προκλήθηκε από την Covid-19».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 19:56

Τελευταιες Ειδησεις

26 Απριλίου
Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο σημερινός Χίτλερ
20:31
Δηλώσεις Κυβερνητικού Εκπροσώπου και κομμάτων μετά το Εθνικό
17:57
Ανακοινώθηκε η σύνθεση της Πολιτικής Ομάδας Κυπριακού μετά το πέρας του Εθνικού Συμβουλίου
15:40
Νίκος Χριστοδουλίδης: Η Τουρκία έλαβε ξεκάθαρο μήνυμα από την Ευρώπη
14:51
Γιάννης Παναγιώτου: Η αδήλωτη εργασία ανέρχεται σε οκτώ τοις εκατό του εργατικού δυναμικού
14:26
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
13:00
Έτοιμο το ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου
12:56
Το Ισραήλ προετοιμάζεται για ευρείας κλίμακας χερσαία επιχείρηση στη Ράφα
12:42
Για ενέργειες αντεκδίκησης κάνει λόγο ο Γενικός Ελεγκτής
12:34
Ο Γενικός Εισαγγελέας κατέθεσε αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα Μιχαηλίδη
11:40
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 26/04/24
11:10
Ψηλές συγκεντρώσεις σκόνης και σήμερα στην ατμόσφαιρα
10:32
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.