Ερντογάν: Οι νεοναζί είναι οι σταυροφόροι των ημερών μας

Οι νεοναζί οι οποίοι είναι οι σταυροφόροι των ημερών μας περιορίζουν την ζωή των μουσουλμάνων στις λεγόμενες αναπτυγμένες χώρες του κόσμου, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν σε ομιλία του στην Κωνσταντινούπολη.



Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι δεν περνάει μέρα που να μην υπάρχει είδηση για επιθέσεις στους χώρους λατρείας τους. Υποστήριξε ότι “ο ισλαμικός πολιτισμός μοιάζει να είναι εκτεθειμένος σε πολιτιστική γενοκτονία λόγω των δολοφονιών στις οποίες προβαίνουν οργανώσεις όπως το Ισλαμικό Κράτος, η Boko Haram, η Αλ-Σαμπάμπ, η FETÖ, το PKK από την μια και της θρησκευτικής άγνοιας και της διάθεσης φανατισμού απο την άλλη”.

Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ακόμη ότι δεν μπορούν να διώξουν τους Σύριους. “Κάποιοι λένε ‘να φύγουν οι Σύριοι’. Εμείς ποτέ δεν θα τους πούμε εντάξει. Δεν μπορούμε να τους στείλουμε κάτω από τις βόμβες. Δεν υπάρχουν όρια στην παγκοσμιοποίηση της αδελφοσύνης του ισλάμ. Κανείς δεν μπορεί να σπείρει σπόρους διχόνοιας μεταξύ μας”, ανέφερε.
 
Πηγή: (ΚΥΠΕ/ΑΑ/ΑΓΚ)

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 00:33

Τελευταιες Ειδησεις

19 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
21:35
Τουρίστες βρήκαν εκατοντάδες κροτίδες σε σακούλα σκουπιδιών
20:49
Αυξήθηκαν οι νεκροί τρεις μέρες μετά την καταιγίδα
20:42
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν
20:35
Εκπρόσωπος Κομισιόν: Eνδείξεις για αποκλιμάκωση έντασης Ισραήλ- Ιράν
20:18
10 κράτη συμφωνούν με την Κύπρο για επανακαθορισμό περιοχών Συρίας
19:29
Δέσμευση χωρών του ΝΑΤΟ για ενίσχυση του Κίεβο
19:26
Επικοινωνία υπουργών εξωτερικών Τουρκίας - Ιράν
19:13
Εντοπίστηκε ο κρατούμενος που είχε αποδράσει από τις κεντρικές
19:07
Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Γάζα
18:52
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση να ενημερωθεί εάν έγινε μεταφορά πυραύλων στο Ισράηλ μέσω Κύπρου
17:37
Γ.Γ ΟΗΕ: Καιρός να σταματήσει ο κύκλος των αντιποίνων στη Μέση Ανατολή
17:29
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.