Εκτύπωση αυτής της σελίδας
%AM, %15 %270 %2019 %08:%Απρ

Εντατικές έρευνες για το πτώμα στο μεταλλείο Μιτσερού

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Όλα τα ενδεχόμενα  εξετάζει η αστυνομία σε σχέση με τον εντοπισμό, χθες, πτώματος γυναίκας αγνώστων στοιχείων  σε αποσύνθεση μέσα σε φρεάτιο ανελκυστήρα στο μεταλλείο Μιτσερού.

Το πτώμα, που εντοπίστηκε από Γερμανούς τουρίστες οι οποίοι μετέβησαν στην περιοχή για να φωτογραφίσουν το παλαιό μεταλλείο, ήταν δεμένο χειροπόδαρα και τυλιγμένο με ρούχο.
Η επιχείρηση ανάσυρσης του πτώματος  διήρκεσε πέντε ώρες και σε αυτήν συμμετείχαν άντρες της αστυνομίας, της ΕΜΑΚ, αλλά και της Πυροσβεστικής αφού στο φρεάτιο βάθους είκοσι μέτρων υπήρχε ποσότητα νερού.
Οι έρευνες στην περιοχή επαναρχίζουν σήμερα ενώ η αστυνομία  διερευνά φακέλους παλαιότερων υποθέσεων που αφορούν πρόσωπα που είχαν δηλωθεί ως ελλείποντα.

Πρόκειται για υπόθεση στυγερής δολοφονίας, δήλωσε ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης, αναφερόμενος στον εντοπισμό πτώματος γυναίκας στο μεταλλείο Μιτσερού.
Μιλώντας στο Τρίτο, ο κύριος Ματσάκης επεσήμανε ότι το συμπέρασμα αυτό προκύπτει, χωρίς αμφιβολία, από τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά για την υπόθεση.
Επεσήμανε ωστόσο ότι είναι δύσκολή η διερεύνηση της υπόθεσης, επειδή το πτώμα βρίσκεται σε προχωρημένη σήψη.

Σύνταξη: Φίλιππος Φιλίππου

Τελευταία τροποποίηση στις %AM, %15 %270 %2019 %08:%Απρ