Εκτύπωση αυτής της σελίδας
%AM, %25 %325 %2019 %08:%Φεβ

18χρονος και 15χρονος προκάλεσαν τροχαίο και εγκατέλειψαν τη σκηνή

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με τις κατηγορίες της πρόκλησης οδικής σύγκρουσης, εγκατάλειψης σκηνής οδικής σύγκρουσης και επίθεσης εναντίον Αστυνομικών συνελήφθησαν δύο πρόσωπα ηλικίας 18 και 15 χρόνων. Ο 18χρονος βρέθηκε θετικός σε προκαταρκτικό έλεγχο νάρκοτεστ.Σε αστυνομική ανακοίνωση αναφέρεται ότι μέλη της Αστυνομίας τα οποία βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία στον παλαιό δρόμο Αγίων Τριμιθιάς – Ανθούπολης, εντόπισαν αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι νεαροί. Μόλις αντιλήφθηκαν το περιπολικό οι νεαροί, ανέπτυξαν ταχύτητα και εισήλθαν στον κύριο δρόμο Ανθούπολης – Παλαιχωρίου με κατεύθυνση τη Λευκωσία.

Ακολουθήθηκαν από τα μέλη της Αστυνομίας και οι νεαροί φέρονται να παραβίασαν κόκκινο σηματοδότη τροχαίας. Ο οδηγός του αυτοκινήτου κλήθηκε από τα μέλη της Αστυνομίας να σταματήσει, αλλά αυτός ανέπτυξε ταχύτητα και προσέκρουσε διαδοχικά σε τρία αυτοκίνητα, σύμφωνα με την πορεία του ενώ, εισερχόμενος στην οδό Φιλοκτήτου που είναι αδιέξοδο, κτύπησε πεζό ο οποίος εκείνη τη στιγμή διασταύρωνε το δρόμο. Ο οδηγός συνέχισε την πορεία του όπου το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε λίγα μέτρα πιο κάτω. 

Τα μέλη της Αστυνομίας προσέγγισαν το αυτοκίνητο των νεαρών όπου οι τελευταίοι επιτέθηκαν εναντίον των Αστυνομικών με σκοπό την διαφυγή τους αλλά συνελήφθησαν. Ακολούθησε έλεγχος των στοιχείων τους, καθώς και έρευνα εντός του αυτοκινήτου χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε το επιλήψιμο.
         
Οι νεαροί μεταφέρθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Λακατάμιας όπου διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ στον 18χρονο με αρνητικό αποτέλεσμα, ενώ σε προκαταρτικό έλεγχο ναρκοτέστ η ένδειξη ήταν θετική.

Ο πεζός, ο οποίος όπως διαφάνηκε είναι μέλος της Αστυνομίας που βρισκόταν εκτός καθήκοντος, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία, αφού διαπιστώθηκε ότι φέρει θλαστικά τραύματα σε πόδι και χέρι.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Λακατάμιας συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Πηγή: (ΚΥΠΕ)

Τελευταία τροποποίηση στις %AM, %25 %325 %2019 %08:%Φεβ