Παπαναστασίου και Κόεν συζήτησαν θέματα ενίσχυσης της συνεργασίας Κύπρου και Ισραήλ

Την προώθηση κοινών ενεργειακών έργων, με κορυφαία προτεραιότητα για φέτος την ηλεκτρική διασύνδεση μεταξύ Ισραήλ, Κύπρου και Ελλάδας, συμφώνησαν οι Υπουργοί Ενέργειας των δυο χωρών.

Ο Γιώργος Παπαναστασίου συναντήθηκε σήμερα στο Τελ Αβιβ με τον ομόλογό του  Έλι Κοέν, με τον οποίο συζήτησε θέματα που άπτονται της ενίσχυσης της συνεργασίας Κύπρου και Ισραήλ, στον τομέα της ενέργειας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση  οι δυο υπουργοί συζήτησαν διάφορες πρωτοβουλίες για την ανάπτυξη υποδομών μεταφοράς φυσικού αερίου στην Ανατολική Μεσόγειο, συμπεριλαμβανομένης της πρωτοβουλίας  για μεταφορά ισραηλινού και περιφερειακού φυσικού αερίου, μέσω Κύπρου, στην Ευρώπη.

Συζητήθηκε, επίσης, η ανάγκη όπως οι δύο χώρες προχωρήσουν γρήγορα στην εξεύρεση λύσης στο θέμα της διασυνοριακής δεξαμενής φυσικού αερίου Αφροδίτης - Iσαϊ.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΦΙΛ/ΚΒ

Τελευταία Ενημέρωση: 27 Μαρτίου 2024 - 20:53

Τελευταιες Ειδησεις

27 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 27 Απριλίου 2024
13:00
Υπέρ του Γενικού Ελεγκτή τάσσεται το Κίνημα Οικολόγων
12:26
Χριστοδουλίδης για κόντρα Νομικής και Ελεγκτικής Υπηρεσίας: Δεν διασυνδέομαι με οποιαδήποτε πλευρά
12:23
ΠτΔ: Σε πλήρη ενεργοποίηση η κυπριακή πρωτοβουλία "Αμάλθεια"
12:20
Χριστοδουλίδης: Η επίσκεψη Φον Ντερ Λάϊεν είναι ενδεικτική του ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος για το κυπριακό
12:15
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 27/04/24
11:27
8 οι συλλήψεις για την απόπειρα φόνου εναντίον του 34χρονου
10:33
Σε κίτρινο και πράσινο επίπεδο οι μετρήσεις σκόνης το πρωί
09:53
Στις φλόγες 5 αυτοκίνητα στην Λεμεσό, στόχος αυτοκίνητο 72χρονου
09:48
Περιορισμένος ο αριθμός των ενστάσεων για τις υποψηφιότητες λέει ο Βασιλείου
09:38
Πρόταση Γκουτέρες θα συζητήσει με Ολγκίν ο Πρόεδρος
09:14
Δένδιας: Αισιόδοξος για ελληνικό οικοσύστημα αμυντικών βιομηχανιών
07:06
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.