Γιουροβίζιον: Στη δημοσιότητα δίνεται σήμερα το επίσημο βίντεο κλιπ του τραγουδιού “Liar”

Στη δημοσιότητα δίνεται σήμερα το επίσημο βίντεο κλιπ του τραγουδιού “Liar”, με το οποίο η Κύπρος θα συμμετάσχει στο  φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον.

Το βίντεο κλιπ θα είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του ΡΙΚ, από τις έξι το απόγευμα.

Στις επτά το απόγευμα θα προβληθεί στο επίσημο κανάλι του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision στο YouTube.

Το βίντεο κλιπ θα προβληθεί απόψε και στο κεντρικό τηλεοπτικό Δελτίο Ειδήσεων του ΡΙΚ.

L1040726.JPG

Το τραγούδι “Liar”, των Δημήτρη Κοντόπουλου και Elke Tiel, «δεν αφορά κατ’ ανάγκη ένα πρόσωπο αλλά και διάφορες ψεύτικες καταστάσεις που η σημερινή και μερικές φορές επίπλαστη πραγματικότητα έχει δυστυχώς επιβάλει. Καταστάσεις όπως ο χλευασμός της εξωτερικής εμφάνισης γνωστός και ως body shaming, η σεξουαλικότητα και γενικότερα η κάθε μορφής καταπίεση».

Στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού που κυκλοφορεί την Πέμπτη σε όλες τις πλατφόρμες ο σκηνοθέτης Κώστας Καρύδας, παρουσιάζονται πλάνα που για πρώτη φορά μετά από χρόνια γυρίστηκαν στην Κύπρο και συγκεκριμένα στο City Of Dreams Mediterranean – το «νέο ορόσημο θέρετρο και καζίνο για τον κυπριακό τουρισμό» και την Μαρίνα Λεμεσού.

L1040740.JPG

Μέσα από τα μάτια της εκπροσώπου της Κύπρου Σίλιας Καψή το κοινό παρακολουθεί «μια σειρά καταπιεστικών καταστάσεων που ένας ψεύτικος κόσμος και η κακή πλευρά των μέσων κοινωνικής δικτύωσης συχνά επιβάλλουν».

Στο δεύτερο μέρος του βίντεο κλιπ, όπως αναφέρεται, η Σίλια Καψή «αντιδρά στις εν λόγω ψεύτικές καταστάσεις ταράζοντας τα νερά και ζώντας την δική της αλήθεια, εμπνέοντας ταυτόχρονα και τους υπόλοιπους που την ακολουθούν σε μια γιορτή απελευθέρωσης και χαράς».

L1040756.JPG

Στο κλιπ παρουσιάζεται και ένα εξαιρετικά μικρό δείγμα της δυναμικής χορογραφίας με την οποία θα παρουσιαστεί στην σκηνή το “Liar”, που επιμελήθηκαν στο Los Angeles οι διακεκριμένοι χορογράφοι Guy Groove και Kelly Sweeney.

Δ.Κ.

Τελευταία Ενημέρωση: 29 Φεβρουαρίου 2024 - 12:09

Πηγή: ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

27 Απριλίου
Η Αστυνομία συνέλαβε 9 άτομα για την απόπειρα φόνου 34χρονου στη Λακατάμια
15:24
Εφικτό το έργο Great Sea Interconnector, λέει ο Υπουργός Ενέργειας από τη Νέα Υόρκη
15:17
Οδηγίες για καταχώρηση ένστασης έδωσε ο Γενικός Ελεγκτής
13:20
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 27 Απριλίου 2024
13:00
Υπέρ του Γενικού Ελεγκτή τάσσεται το Κίνημα Οικολόγων
12:26
Χριστοδουλίδης για κόντρα Νομικής και Ελεγκτικής Υπηρεσίας: Δεν διασυνδέομαι με οποιαδήποτε πλευρά
12:23
ΠτΔ: Σε πλήρη ενεργοποίηση η κυπριακή πρωτοβουλία "Αμάλθεια"
12:20
Χριστοδουλίδης: Η επίσκεψη Φον Ντερ Λάϊεν είναι ενδεικτική του ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος για το κυπριακό
12:15
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 27/04/24
11:27
8 οι συλλήψεις για την απόπειρα φόνου εναντίον του 34χρονου
10:33
Σε κίτρινο και πράσινο επίπεδο οι μετρήσεις σκόνης το πρωί
09:53
Στις φλόγες 5 αυτοκίνητα στην Λεμεσό, στόχος αυτοκίνητο 72χρονου
09:48
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.